La Massana recupera les activitats per a la gent gran

L’oferta inclou des del taller sofrologia, al de memòria, a tai-txi, gimnàstica, zumba, teatre i aquagim, i el màxim de participants a cada proposta es de vuit, amb dos grups de quatre

L'activitat de sofrologia d'aquest dimarts.
L'activitat de sofrologia d'aquest dimarts. EDUARD COMELLAS / COMU DE LA MASSANA

Tornen les activitats per a la gent gran a la Massana que es van haver d'aturar a causa de la pandèmia. Durant el mes de setembre,  l’equip de l’Àrea Social va treballar amb la programació perquè tot estigués a punt en el moment en que es poguessin reprendre els tallers i classes.

Finalment, aquesta setmana, després que hagin estat aprovats tots els protocols, la gent gran ha tornat a l’activitat amb molta il·lusió. Així ho expressaven aquest dimarts les participants al taller de sofrologia, on aprenen eines per gestionar les emocions i trobar la pau interior cosa que, com explica la professora, Àngels Farré, ajuda a equilibrar el sistema immunològic.

A més de la sofrologia, l’oferta inclou des del taller de memòria, a tai-txi, gimnàstica, zumba, teatre i aquagim. El màxim de participants a cada proposta es de vuit, amb dos grups de quatre, i es prenen unes mesures molt estrictes per prevenir el contagi. Les activitats poden anar patint modificacions en funció de l’evolució de la situació generada per la Covid.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.