La Massana recupera les activitats per a la gent gran

L’oferta inclou des del taller sofrologia, al de memòria, a tai-txi, gimnàstica, zumba, teatre i aquagim, i el màxim de participants a cada proposta es de vuit, amb dos grups de quatre

Comentaris

L'activitat de sofrologia d'aquest dimarts.
L'activitat de sofrologia d'aquest dimarts. EDUARD COMELLAS / COMU DE LA MASSANA

Tornen les activitats per a la gent gran a la Massana que es van haver d'aturar a causa de la pandèmia. Durant el mes de setembre,  l’equip de l’Àrea Social va treballar amb la programació perquè tot estigués a punt en el moment en que es poguessin reprendre els tallers i classes.

Finalment, aquesta setmana, després que hagin estat aprovats tots els protocols, la gent gran ha tornat a l’activitat amb molta il·lusió. Així ho expressaven aquest dimarts les participants al taller de sofrologia, on aprenen eines per gestionar les emocions i trobar la pau interior cosa que, com explica la professora, Àngels Farré, ajuda a equilibrar el sistema immunològic.

A més de la sofrologia, l’oferta inclou des del taller de memòria, a tai-txi, gimnàstica, zumba, teatre i aquagim. El màxim de participants a cada proposta es de vuit, amb dos grups de quatre, i es prenen unes mesures molt estrictes per prevenir el contagi. Les activitats poden anar patint modificacions en funció de l’evolució de la situació generada per la Covid.

Etiquetes

Comentaris

Trending