La Massana posa senyals d’advertència als ports de muntanya per protegir els ciclistes

Els indicadors, instal·lats pel comú i Vallnord Pal Arinsal, recorden que aquestes vies tenen una alta afluència de practicants de l’esport de les dues rodes i demanen als conductors de cotxe que circulin amb precaució

Comentaris

Un dels senyals instal·lats a les carreteres massanenques.
Un dels senyals instal·lats a les carreteres massanenques. comu la massana

El comú de la Massana aposta per potenciar la pràctica del ciclisme als ports de muntanya de la parròquia. A la vegada, però, es vol que aquest esport sigui prou segur. Per això, la corporació ha instal·lat senyals d’advertència a les carreteres secundàries per, d’aquesta forma, advertir als conductors dels cotxes de la presència de ciclistes.

Es busca, en definitiva, “una bona convivència a les carretes”. Per això, la iniciativa s’ha tirat endavant als principals ports de muntanya massanencs. En concret, als de Cabús, Beixalís i Comallemple. “La seguretat és cosa de tots”, recorden des del comú, que també s’apunta a l’eslògan “Andorra, territori ciclista”.

En concret, els indicadors instal·lats recorden als conductors que estan circulant per una via “freqüentada per ciclistes”. Així, se’ls demana que vagin “amb precaució”.

Etiquetes

Comentaris

Trending