La Massana organitza el FestiSport, un esdeveniment inclusiu, solidari i sostenible

El festival comptarà amb més de quaranta activitats del 11 al 12 de juny a les Fontetes, al Prat Gran i a la plaça de l’Església

Presentació del FestiSport.
Presentació del FestiSport.

Unes vint-i-cinc disciplines esportives i una quarantena d’activitats, entre exhibicions, classes, competicions, escape rooms... Aquesta és l’oferta del FestiSport, que neix amb la vocació de ser un aparador de l’oferta d’aquest sector del país, amb la participació de clubs i federacions. “La intenció és cobrir un espai que creiem que és important, oferint un festival adreçat al públic familiar perquè els infants coneguin diferents disciplines esportives i les entitats es puguin promoure i fer inscripcions in situ”, explica el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet.

Les activitats estaran repartides entre diferents espais de la parròquia: al parc del Prat Gran -on hi haurà partits i activitats al voltant del tennis taula, skate, pumptrack o escacs, entre altres-, la plaça de l’Església -amb un rocòdrom i diverses propostes de dansa i rítmica- i les Fontetes, d’on sortirà una cursa ciclista, xerrades al voltant de l’esport, inflables, castellers i moltes altres propostes. A tot això s’hi ha de sumar un torneig internacional de futbol femení i masculí, a càrrec del Cub esportiu Sant Antoni, que es farà al Camp de futbol de la Federació. A més, durant el cap de setmana, Vallnord acollirà la Mega Kid Començal i la Maxiavalanche. Pel que fa a la part més lúdica, s’han organitzat cinc sessions de l’escape room “Entre fronteres: guies i fugitius”, que sortirà des de la Closeta.

El tret de sortida serà dissabte, a les 10 del matí, amb diverses activitats paral·leles, com l’inici del repte solidari en benefici d’Assandca “Pedala contra el càncer”, amb la col·laboració del Centre Esportiu d’Anyós. Hi haurà bicicletes estàtiques tant al centre com a la plaça de les Fontetes per intentar assolir el repte de sumar més de 10.000 km. Vallnord aportarà un donatiu de 2 euros per cada inscripció. Cal dir que l’aportació per adquirir el dorsal és voluntària.

Etiquetes

Comentaris

Trending