La Massana obre les inscripcions per al Vide Dressing de tardor

La fira, que tindrà lloc entre el 10 i el 12 de novembre comptarà amb una seixantena d’estands distribuïts entre la Closeta i les Fontetes i s’espera que l’alta demanda esgoti la disponibilitat

Una parada del Vide Dressing de l'edició 2021.
Una parada del Vide Dressing de l'edició 2021.

El Vide Dressing tornarà a la Massana. Ho farà, en la seva edició de tardor, entre el 10 i el 12 de novembre. De moment, el comú ja ha obert les inscripcions i preveu un nombre elevat de peticions. Per això, els estands es distribuiran en dues ubicacions: la Closeta i les Fontetes.

A partir de divendres, els interessats a participar podran formalitzar la seva petició d’alta. En total, hi ha setanta places i des del comú es recomana fer la inscripció com més aviat millor, ja que es confia que la demanda serà elevada i s’esgotaran.

El mercat dona la possibilitat a la gent de vendre roba i complements que ja no necessitin. A més, enguany es repetirà la zona Vide Kids, amb material exclusivament infantil, incloent-hi també joguines. Es pot portar de tot: des d’abrics, vestits i barrets fins a sabates, collarets o bosses de mà amb la condició imprescindible que tot el material estigui net i en bon estat. L’objectiu és allargar la vida dels productes a través de la seva reutilització.

Etiquetes

Comentaris

Trending