La Massana obre les inscripcions per als Tallers de primavera

Van adreçats a infants de primària, és a dir, de 3 a 11 anys, mentre que a partir dels 12 tenen l’opció de participar en les activitats del Punt 400

Taller de cuina de la mona de Pasqua.
Taller de cuina de la mona de Pasqua. EDUARD COMELLAS / COMU DE LA MASSANA

El comú de la Massana ha organitzat els Tallers de primavera, del 25 al 28 de maig, per cobrir la setmana de vacances escolars i donar un servei als pares que treballen. Els Tallers van adreçats a infants de primària, és a dir, de 3 a 11 anys, mentre que a partir dels 12 tenen l’opció de participar en les activitats del Punt 400.

L’equip del departament d’Educació ja ha preparat la programació, que inclou des de tallers de manualitats i cuina a jocs col·lectius i rutes pels camins de la parròquia. “Intentarem fer el màxim d’activitats a l’aire lliure ja que els infants estan de vacances escolars i el principal objectiu és que desconnectin de les aules i es diverteixin”, explica el conseller Kevin Poulet. Les inscripcions ja estan obertes al servei de Tràmits.

D’altra banda, la setmana que ve es presentaran els Esports d’Estiu i les Setmanes temàtiques, per tal que les famílies i els infants tinguin temps de veure les diferents opcions de lleure per a les vacances.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending