La Massana habilita un aparcament a Prats Sobirans

Comptarà amb barreres i l’objectiu és donar serveis als excursionistes que van al Parc Natural del Comapedrosa i als veïns de la zona

Una vista general d'Arinsal.
Una vista general d'Arinsal. ARXIU

El comú de la Massana ha decidit habilitar un aparcament amb barreres a la zona de Prats Sobirans, al poble d’Arinsal. Per aquest motiu, ha convocat un concurs nacional amb caràcter d’urgència per al subministrament del material i el muntatge de tots els elements necessaris que calen a l’espai que passarà a tenir aquesta funció. El que es vol és, més enllà d’ordenar els vehicles de la zona, donar el servei tant als excursionistes que van al Parc Natural del Comapedrosa, com als veïns de la zona.

Aquest aparcament estarà regit per barrera. Estarà vigilat amb càmeres, de forma que, segons explica la corporació, els excursionistes podran deixar el seu vehicle amb seguretat, ja sigui per unes hores o per fer rutes de diversos dies. Al lloc on s’habilitarà el pàrquing ara hi ha un descampat de terra, que s’asfaltarà, a més de marcar les places. La seva localització és uns metres més avall de la pista forestal del Parc Natural.

Amb l’objectiu de poder tenir-lo com més aviat millor, el comú ha convocat el concurs d’urgència, i de forma nacional. Així, es busca l’empresa que pugui fer-se’n càrrec del subministrament i muntatge de l’aparcament a Prats Sobirans. El termini per presentar les ofertes és fins al 10 de maig.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending