La Massana destina 885.000 euros a treballs de xarxa d'aigua i voreres per unir els quarts al centre

S'ha aprovat el compromís de despesa a l'Estació de Muntanya Arinsal-Pal (EMAP) de 226.083 euros per l'organització de diverses competicions com la Copa del Món Comapedrosa o la Maxiavalanche

Comentaris

El comú dotarà de voreres als trams entre els quarts i el centre que no en tenen.
El comú dotarà de voreres als trams entre els quarts i el centre que no en tenen. Altaveu

El comú de la Massana ha aprovat aquest divendres en sessió de consell un suplement de crèdit  885.000 euros que permetrà realitzar treballs de refecció de la xarxa d’aigua potable i posterior restauració de la zona en diversos indrets de la parròquia. La partida no estava inclosa al pressupost. La cònsol major, Olga Molné ha explicat que s'aprofitarà la substitució d'alguns tubs d'aigua per ampliar, construir o refer les voreres que han d'unir els quarts amb el centre de la parròquia. D'aquesta manera, els ciutadans es podran desplaçar caminant entre els quarts ii el centre.
 

Molné ha recordat que aquestes voreres són un compromís electoral de Ciutadans Compromesos (CC). Durant la sessió també s'ha aprovat el compromís de despesa a l'Estació de Muntanya Arinsal-Pal (EMAP) de 226.083 euros per l'organització de diverses competicions com  la Copa del Món Comapedrosa o la Maxiavalanche.

El conseller de Turisme, Josep Maria Garrallà ha explicat que les competicions s'adapten a tota la normativa sanitària i que la seva celebració contribueix a la promoció de la parròquia. Ha afegit que les competicions tornen després de l'aturada a causa de la pandèmia. En relació a EMAP, i en la posterior roda de premsa, Molné ha dit que es continua treballant en el pla estratègic per l'entrada de capital privat al domini. "Hii estem treballant des del primer dia i de fet, vull recordar que ja figurava en el nostre programa electoral".

Un altre punt important que s'ha tractat és el dels  dels treballs de conservació de la carretera secundària CS-330 al seu pas per Escàs promoguts pel Govern, en el pont del riu de Claperes. És un tram molt estret i que només permet el pas d'un vehicle. A la zona hi ha molt trànsit de camions i ha augment considerablement la població. El comú ha facultat a les cònsols indistintament per a la signatura dels convenis de cessió amb la propietat de dos terrenys. Això permetrà l'eixamplament de la carretera.

Per altra banda, s'ha aprovat la modificació de l’Ordinació de preus públics, introduint una tarifa per als casaments i unions civils, que serà de 20 euros en dies feiners i de 50 euros en cap de setmana.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending