La Massana crearà una bossa de voluntaris i els formarà en l’àrea que prefereixin

El comú fa un homenatge a les 55 persones que col·laboren de forma altruista amb les activitats i serveis de la parròquia

Comentaris

Les autoritats comunals i la ministra d'Afers Socials amb els voluntaris homenatjats.
Les autoritats comunals i la ministra d'Afers Socials amb els voluntaris homenatjats. EDUARD COMELLAS / COMÚ DE LA MASSANA

El comú de la Massana crearà una bossa de voluntaris, per mirar d’ampliar el nombre de persones, prou destacat ja, que col·laboren de forma desinteressada en activitats i serveis de la parròquia, i els formarà a consciència perquè puguin desenvolupar la tasca que considerin més adient de la millor manera possible. Així s’ha revelat en el marc d’un homenatge que s’ha fet, justament, als voluntaris.

 “A la Massana, tenim la sort de tenir moltes persones que s’impliquen i ens ajuden, ja sigui col·laborant en diferents esdeveniments o oferint els seus coneixements per millorar el benestar dels altres”. Així ho ha dit la cònsol major massanenca, Olga Molné, a l’acte de reconeixement als cinquanta-cinc voluntaris de la Massana, que participen als actes populars -com Sant Joan, Tots Sants, Carnaval i Reis- i ofereixen activitats de benestar, com la sofrologia, el reiki o el taller de paraules antigues. L’acte ha estat molt participatiu, ja que molta gent s’ha acostat a aplaudir la tasca dels voluntaris massanencs.

La consellera de Socials, Francesca Guerrero, ha remarcat la importància que cada cop hi hagi més persones que volen ser voluntàries, sobretot joves, i per això ha anunciat la creació d’una bossa de voluntaris, oberta a tothom. A més, es formarà les persones en l’àrea que volen fer voluntariat, per exemple en l’acompanyament de la gent gran.

reportatge gràfic: Eduard Comellas

Comentaris

Trending