La Massana comença els preparatius per una nova edició del Vide Dressing

L’esdeveniment tindrà lloc el 6 al 8 de maig i s’han obert les incripcions pels paradistes que estiguin interessats a participar

Alguns dels primers assistents al mercat de roba i complements.
Alguns dels primers assistents al mercat de roba i complements. EDUARD COMELLAS / COMÚ DE LA MASSANA

La Massana celebrarà a inicis de maig, del 6 al 8, una nova edició, la de primavera, del Vide Dressing. Per això, el comú ha començat la preparació prèvia del marcat de roba i complements de segona mà. A partir de divendres, la corporació obrirà el termini d’inscripció per a aquells paradistes que estiguin interessats a participar.

El període per formalitzar la voluntat de formar part de l’esdeveniment s’allargarà fins al 15 d’abril. Es demana enviar un correu electrònic al comú.

El Videdressing és un mercat de roba i complements de segona mà amb una clara vocació de potenciar la reutilització i el consum responsable. S’hi poden trobar tot tipus d’articles de segona mà, en bon estat: bosses, vestits, abrics, ulleres de sol, sabates... Des del comú es remarca que “és una bona ocasió per trobar productes de bona qualitat a preus molt baixos” i que “moltes parades tenen finalitats solidàries, ja que lliuren la seva recaptació a diferents entitats benèfiques”.

Etiquetes

Comentaris

Trending