Marsol nega que el problema del telefèric estigui a les exigències a les empreses

Uns dies després que s’anunciés que el concurs havia quedat desert, la cònsol es mostra disposada a trobar què és el que ha fallat

Una imatge del pic de Carroi.
Una imatge del pic de Carroi. Toni Solanelles

Fa uns dies, les cònsols majors d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i de la Massana, Olga Molné, comunicaven que el concurs obert referent al telefèric del Pic de Carroi, havia quedat desert. Una vegada iniciat el període de reflexió que els dos comuns han iniciat per estudiar el projecte, Marsol assegura que “el problema no està en les exigències que s’havia fet a les empreses”. D’aquesta manera, nega els comentaris rebuts per algunes de les entitats que, suposadament, s’havien plantejat presentar-s’hi.

“No sabem exactament quin és el problema, però l’haurem de buscar”, indica Marsol. En el seu moment, les dues cònsols ja van explicar que sí que era cert que les exigències que es requerien a les empreses eren elevades, però que la magnitud i importància del projecte així ho requerien. De moment, Marsol explica que encara no s’ha pogut esclarir què és el que ha fallat en el plantejament, però està completament segura que no han sigut els requeriments.

Compareixença d'Olga Molné i Conxita Marsol.

Relacionat

Andorra la Vella i la Massana obren un període de reflexió sobre el projecte del telefèric de Carroi

Així i tot, la cònsol apunta que “és molt possible que revisem el plec de bases”. Durant el període en el qual va estar disponible, i en el qual fins a set empreses el van retirar, cap d’elles va fer arribar peticions d’aclariment, fet que va impossibilitar que durant aquests tres mesos es pogués detectar cap problema per part dels comuns. Però, Marsol indica que en les reunions que es portaran a terme, es s’observaran tots els detalls per esbrinar el principal problema que ha portat al fet que s’hagi de declarar desert el concurs.

De moment, encara no s’ha celebrat cap reunió per estudiar de nou el projecte, però Marsol confia plenament en el període de reflexió, “haurem de pensar-ne molt”. Tot i això, no es dóna per vençuda i assegura que no s’abandonarà el projecte, “Andorra la Vella no es mereix que ho deixem”.

 

Comentaris (10)

Trending