Marsol insinua que el projecte del multifuncional es podria activar a final d’aquest any

La cònsol d’Andorra la Vella afirma que “apunta molt bé” que el recinte es farà a la zona de l’antiga plaça de braus i per això s’ha frenat la remodelació del carrer Doctor Vilanova

Conxita Marsol, en primer terme, durant l'acte del Grup de Folklore Casa de Portugal, amb la ministra de Cultura, Sílvia Riva, al fons.
Conxita Marsol, en primer terme, durant l'acte del Grup de Folklore Casa de Portugal, amb la ministra de Cultura, Sílvia Riva, al fons. Toni Solanelles

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha donat a entendre aquest diumenge que lel projecte del futur recinte multifuncional s’acivarà a final d’aquest any o, com a molt, a principi del que ve. Marsol espera que en breu s’acabi de confirmar que aquest equipament s’acabarà ubicant a la zona on actualment hi ha l’antiga plaça de braus i l’aparcament adjacent, just davant de l’edifici administratiu de Govern.

De fet, la mandatària comunal ha explicat que mentre no s’acabi de confirmar “definitivament” que el multifuncional va a l’esmentada zona no es tirarà endavant la remodelació prevista del carrer Doctor Vilanova i entorns. No tindria sentit, ha dit Marsol, que es fessin aquestes obres i després s’haguessin de fer els desmunts corresponents a l’equipament que hauria d’acollir el mateix indret. “Hem de mirar de fer-ho tot de forma coordinada”, ha afirmat la cònsol.

IMG 20210321 122048

Relacionat

Folklore portuguès arrelat a Andorra

Durant l’acte de celebració dels 25 anys del Grup de Folklore Casa de Portugal amb la plantada d’un arbre al Parc Central, Marsol ha deixat clar que “tot apunta i apunta molt bé” que el recinte multifuncional es farà a la parcel·la que hi ha al xamfrà del carrer Prat de la Creu amb Doctor Vilanova, i que no serà fins que es desencalli un projecte que es posarà en marxa, després, la remodelació del carrer.

Sala d’exposicions i Sant Vicenç d’Enclar

Marsol, que ha coincidit amb la ministra de Cultura, Sílvia Riva, ha explicat també que s’està treballant en el projecte de sala d’exposicions que s’ha de situar al Parc Central, en l’edifici on durant molt temps hi ha hagut l’espai per a joves La Central. “Hi estem treballant” i “molt aviat hi haurà notícies”, ha remarcat la cònsol. De fet, aquesta propera setmana hi ha d’haver avenços. Riva també ha confirmat que s’està treballant el sala hi ha agraït la predisposició comunal per poder ubicar una sala d’exposicions en un lloc tan cèntric.

Els arquitectes realitzen mesures per a la reconstrucció.

Relacionat

Primers passos cap a la reconstrucció de Sant Vicenç d’Enclar

A la ministra també se li ha demanat pels treballs de reconstrucció del campanar de l’església de Sant Vicenç d’Enclar. Sílvia Riva ha explicat que “segueix el seu calendari” i que l’equip que es va triar per fer la feina, format per joves arquitectes del Principat amb la direcció d’un expert francès i un altre d’espanyol està fent la tasca que se’ls va encomanar. La titular de Cultura ha assegurat estar convençuda que “sabran copsar molt bé” l’esperit de Sant Vicenç i que aquest es plasmi en la remodelació.

Comentaris (2)

Trending