La mancomunitat de la urbanització del Balcó d’Ordino estudia accions per aturar les obres

Els treballs de preparació del terreny per aixecar una de les promocions d’alt nivell que es projecten a la zona fan créixer encara més el malestar entre els veïns

El terreny s'està reomplint amb formigó i blocs rocosos.
El terreny s'està reomplint amb formigó i blocs rocosos.

La mancomunitat de propietaris dels edificis que hi ha a la urbanització del Balcó d’Ordino, al coll d’Ordino, estan mirant la viabilitat d’unir esforços i dur a terme accions legals per intentar aturar les obres d’almenys una de les dues promocions d’immobles d’alt nivell o de luxe que es preveu que s’alcin a la zona. Almenys en un dels casos hi ha el temor que la debilitat del terreny on s’ha de construir acabi generant despreniments. De fet, ja hi ha hagut algun ensurt.

En el cas del terreny esmentat, a més a més, les darreres hores ha crescut més encara la indignació entre el veïnat en veure com s’està reomplint l’espai amb formigó i blocs rocosos solts i així guanyar alçada per tal que la futura construcció pugui estar més enlairada del que ho estaria si s’hagués anat a buscar el terreny original, per dir-ho d’alguna manera. El malestar és evident, encara que cal mirar, segons que han explicat les fonts, si hi ha prou consens entre tots els edificis i les diferents comunitats de propietaris per impulsar una acció conjunta.

Parcel·la on s'està treballant.

Relacionat

Neguit i preocupació de veïns del coll d’Ordino per les obres d’una promoció de pisos d’alt nivell

Per ara, la caiguda d’alguns rocs, el trencament d’arbres, el fet que per causes que no han quedat clares del tot el carrer que serveix d’accés a l’obra hagi estat sense llum o que justament el pas de camions sigui un continu, amb el malestar que això comporta -per la pols, el soroll- i el perjudici que està causant en l’asfalt del vial, està generant un fort malestar. La voluntat inicial és mirar si hi ha el consens necessari i juntament amb els gestors de la mancomunitat emprendre accions tendents a mirar d’aconseguir l’atur de l’obra.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending