Malestar veïnal a la pleta de Soldeu perquè fa dies que es perd d’aigua de manera constant

(AMB VÍDEO) Arran d’uns treballs constructius s’hauria trencat un tub i hi ha un degoteig continu tot i que no molt voluminós però en l’actual constant de sequera està causant una forta indignació

Comentaris

El rastre que deixa l'aigua a la zona.
El rastre que deixa l'aigua a la zona.

Com a mínim una part del veïnat de la pleta de Soldeu està altament indignat pel degoteig constant que deixa anar un tub trencat d’un dels edificis i que fa que es vagi filtrant aigua per la zona fins acabar al bell mig del carrer i se’n va pels embornals de la urbanització. Malgrat que el volum de pèrdua no és molt elevat, el context actual de sequera està causant un important malestar.

D’aquí que els veïns exigeixen que d’una vegada per sempre es procedeixi a la reparació del tub, que a priori està clar quin seria, i les pèrdues, les filtracions, deixin de ser-hi, perquè ja fa dies que duren. El trencament del tub seria producte, segons algunes fonts, d’una badada durant un treball constructiu que s’hauria fet a la zona.

A la mateixa pleta es demana comprensió als copropietaris. Però els veïns, alguns almenys, troben que una cosa és haver de suportar que hi hagi una acció que trenqui un tub, l’altra que les filtracions d’aigua vagin durant. Hi ha una filtració provinent de darrera d’un mur al costat de l’entrada de l’edifici 3 de la fase tercera de l’esmentada urbanització de Soldeu.

WhatsApp Image 2023 10 16 at 11.42.47 (2)
PUNT ON AFLORA LA FILTRACIÓ.

En l’avís als copropietaris s’hi explica que la incidència “ve donada perquè hi ha un tub que baixa des de l’edifici de dalt que està trencat i està filtrant aigua”. S’hauria “descartat que la procedència sigui d’aigües brutes o residuals”. L’administració de la comunitat directament implicada en el tub, d’on és el tub, vaja, hauria de fer les oportunes reparacions que, per ara, no arriben.

Comentaris (3)

Trending