El mal temps ajorna la inauguració de les fonts de colors al Valira

El comú d’Andorra la Vella ha decidit suspendre l’acte previst per a aquesta nit davant l’avís groc per risc de tempestes que desaconsellava esdeveniments on pugui haver aglomeració de persones

Les fonts en proves.
Les fonts en proves.

La previsió de mal temps posposarà l’acte oficial d’inauguració de les fonts de llum i música al riu Valira. El comú d’Andorra la Vella ha decidit que, vist el risc de tempesta que s’ha anunciat per aquesta tarda i vespre, és oportú ajornar-lo. D’aquesta forma, s’ha passat a aquest divendres, també a tres quarts de deu. Serà llavors quan la nova atracció turística de la capital visqui la seva posada de llarg.

Inicialment, el comú volia celebrar l’acte aquest dijous al vespre. Es volia aprofitar la festivitat de Sant Pere i s’havia convocat totes les autoritats però, també, s’esperava una nodrida presència de curiosos. I, justament, això és un dels motius de l’ajornament.

Com els darrers dies, el servei de meteorologia ha alertat del risc de pluges i de tempestes fortes al llarg de la tarda i el vespre. I, per això, ha activat l’avís groc. En aquestes condicions, es considera que no és convenient tenir aglomeracions de gent en espais reduïts, especialment pel risc que pot suposar si hi ha una forta precipitació.

Per això, aquest dijous s’ha optat per la prudència. L’acte ha quedat ajornat. La inauguració, doncs, es passa a divendres al vespre, també a partir de tres quarts de deu. Es creua els dits perquè, llavors, la meteorologia no esguerri els plans.

Comentaris (5)

Trending