Les jornades de Cuina de Tardor de la Massana inicien la recta final

Fins a dinou restaurants han participat en la dinovena edició d’aquesta acció per posar en valor la gastronomia de la parròquia

Comentaris

Un cambrer en un restaurant de la Massana.
Un cambrer en un restaurant de la Massana. Eduard Comellas

Durant tot el mes d’octubre, els restaurants de la Massana ofereixen les Jornades de Cuina de Tardor, una acció promoguda pel Comú de la Massana amb la intenció de posar en valor la gastronomia de la parròquia. Tot i que el balanç sempre es fa un cop tancades les jornades, amb una enquesta a tots els participants, de moment les opinions dels participants són molt positives. Els restauradors esperen que la recta final del cicle, al coincidir amb el pont de Tots Sants, sigui molt profitós.

A més dels menús, enguany hi ha novetat molt destacades, com  les sortides guiades a la muntanya per conèixer i recol·lectar bolets i herbes que es poden fer servir a la cuina. Una altra novetat és la incorporació dels productors locals a les jornades -formatgeria Casa Raubert. Cervesa Alpha, el Pastador i Xocland- que oferiran venda i degustacions dels seus productes. A més, també s’han introduït tasts de vins, els vespres de dilluns a dijous, gràcies a la col·laboració de MGI Gastronómico, una botiga situada al centre històric.

Pel que fa als menús, es caracteritzen per apostar per productes de temporada, com els fruits secs, els bolets i altres fruites i verdures. Destaca la presència del bacallà i el porc a les diferents propostes. A més, alguns restaurants també ofereixen la possibilitat de triar plats únics. 

Enguany participen a les Jornades dinou restaurants, cinc més que a l’edició anterior. Els participants són: Hostal Palanques, Angelo la Massana, Borda Raubert, la Minjadora de Cal Sinquede, Tequilando Mexicà-fusió, Sentro’20, la Borda de l’Avi, Don Piacere, Bossa Nova, el Racó dels Amics, Versió Original, la Grupetta, l’Hort de Casa, Surf Arinsal, Xalet-Hotel Montané, Molí dels Fanals, Carroi-Abba Xalet Suites Hotel, La Torrada i Borda Eulari.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending