Jazz per als més petits amb un concert pedagògic

El comú d’Escaldes-Engordany ha convidat 120 escolars d’entre 8 i 10 anys a l’actuació protagonitzada per Esteve Molero Quartet per tal d’introduir-los en aquest gènere musical

Comentaris

El concert pedagògic celebrat a Escaldes-Engordany.
El concert pedagògic celebrat a Escaldes-Engordany. Comú d'Escaldes-Engordany

Coincidint amb el Dia Internacional del Jazz, que se celebra el 30 d’abril, Escaldes-Engordany ha volgut apropar aquest gènere musical als més petits de la parròquia. Fins a 120 escolars d’entre 8 i 10 anys han acudit al saló d’actes del comú per tal de gaudir del concert pedagògic protagonitzat per Esteve Molero Quartet. La voluntat és introduir els infants al jazz i difondre els seus valors.

El quartet, format per una guitarra, contrabaix, bateria i trombó, han tocat algunes de les peces musicals incloses en el disc ‘Premature Memories’. Cadascuna d’elles han estat desmuntades pels músics amb l’objectiu que el públic conegués bé quina funció fa cada instrument. Alhora, els dos passis fets s’han centrat en tres conceptes: el ritme, l’harmonia i la melodia. S’han explicat a través d’un estàndard del jazz com és ‘All of me’ i que han tocat en diferents estils.

El concert pedagògic marca l’inici de tots els actes que s’aniran desenvolupant dins el 39è Festival Andorra Jazz d’Escaldes-Engordany, que arrencarà el pròxim 29 de juny. Amb tot, l’actuació d’aquest divendres ha servit per destacar els valors del gènere musical, la tolerància, la diversitat, els drets humans i la pau.

Comentaris

Trending