Els ingressos del Palau de Gel recuperen els nivells previs a la pandèmia

Camp avança que la voluntat és obrir els ponts tibetans a finals de maig o inicis de juny i assegura que es vol evitar “massificar” una zona que és protegida

El rètol identificatiu del Palau de Gel.
El rètol identificatiu del Palau de Gel. Gabriel Pérez

El Palau de Gel està recuperant el nivell d’ingressos previ a l’esclat de la pandèmia. Així ho ha explicat el cònsol major de Canillo, Francesc Camp, que ha apuntat que, a falta de les dades de març, les xifres són “similars a les del 2019”. El mandatari també ha avançat que la voluntat és poder posar en marxa els ponts tibetans de la vall del Riu a finals de maig o, a tot tardar, a inicis de juny.

Pel que fa al Palau, Camp ha apuntat que aquest hivern ha pogut recuperar una certa normalitat, després de dues temporades marcades ineludiblement per la pandèmia. “La campanya està anant bé”, ha afirmat. En aquest sentit, ha indicat que “les xifres d’ingressos són similars a les del 2019”. Tot i això, sí que ha admès que el ritme s’ha frenat al març, amb “una menor afluència turística”.

Pel que fa al que ha de ser un nou atractiu turístic de la parròquia, els ponts tibetans, Camp ha admès que encara no poden donar una data concreta d’obertura. L’objectiu és tenir-los “com més aviat millor”, però també lligar bé l’inici de l’activitat. “Si pot ser a finals de maig, millor; si no, a inicis de juny”, ha apuntat, tot indicant que “estem pendent d’un tema dels accessos”.

En aquest sentit, Camp ha recordat que la zona de la vall del Riu “és protegida” i, per això, “volem gestionar bé el trànsit de persones, evitant que es massifiqui”. Pel que fa al preu, ha admès que “tenim una tarifa al cap”, que, però, no ha volgut desvetllar. També es preveu que aquesta pugui reduir-se via descomptes i promocions.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending