Els infants d’Escaldes-Engordany demanen prioritzar l’ecologisme i la inclusió

Rosa Gili s’ha reunit de manera telemàtica amb diferents alumnes dels quatre centres educatius de la parròquia en el marc del Consell d’Infants

La trobada telemàtica entre els mandataris escaldencs i els infants
La trobada telemàtica entre els mandataris escaldencs i els infants

Els infants representants dels nens i nenes de les escoles de la Parròquia d'Escaldes-Engordany s'han reunit aquest dilluns amb la Cònsol Major, Rosa Gili, i amb el conseller de Joventut, Joao Lima. Durant la trobada telemàtica, els infants han demostrat el seu interès per temes com ara la sostenibilitat, la mobilitat, la solidaritat o la conservació i dinamització dels parcs. Els responsables polítics de la casa comuna han recollit totes les propostes i en els mesos vinents les estudiaran per donar resposta als més joves.

Concretament, els infants s’han preocupat per “la necessitat de reciclar bé i reduir el consum elèctric”, la millora de les voreres i els passos de vianants, sobretot per adequar els accessos a persones amb discapacitat funcional i la recollida de diners, entre altres coses. En aquest sentit, totes les propostes exposades han estat treballades prèviament amb els companys de classe i amb l'ajuda dels seus professors.

En la iniciativa, el qual forma part del projecte “Ciutats Amigues de la Infància” que promociona Unicef, han participat infants dels darrers cursos de primera ensenyança dels quatre centres educatius de la Parròquia: l’Escola Andorrana, l’Escola Francesa, l’Escola Sagrada Família i el Col·legi Maria Moliner.

Etiquetes

Comentaris

Trending