Indignació d’usuaris pel mal funcionament de la barrera de l’aparcament Fener 2

L’embús que això està creant al centre d’Andorra la Vella contribueix a dificultar una circulació ja molt complicada fins pràcticament a la frontera del riu Runer

Intentant buscar una solució al problema,
Intentant buscar una solució al problema,

Els usuaris de l’aparcament comunal exterior Fener 2, a Andorra la Vella, entre el carrer del Fener i l’avinguda Tarragona, treuen foc pels queixals atès que durant molta estona la barrera d’accés no ha funcionat, tot i haver-hi places d’estacionament lliures. Hi ha hagut conductors que han estat mitja hora o més ‘enganxats’ a la zona esperant una solució per a la barrera.

L’embús que ha generat en aquesta zona de la capital l’intent d’alguns usuaris d’accedir al pàrquing sense aconseguir-ho, ha contribuït a dificultar més encara una circulació que des de fa algunes hores està sent cada vegada més complicada. S’han ajuntat la sortida de les escoles amb la disposició de molts ciutadans del país d’enfilar el cap de setmana tot encarant la sortida pel cantó espanyol i això fa que des del centre del país i pràcticament fins a la fontera del riu Runer hi hagi retencions intermitents de durada. A la sortida, la cua arriba fins gairebé l'àntic Punt de Trobada.

WhatsApp Image 2021 10 01 at 18 opt (1)

Comentaris (2)

Trending