Indignació ciutadana i d'amos de bars per les aglomeracions al Poblet de Nadal

Els propietaris no entenen que hagin de seguir fil per randa les recomanacions de Govern, que rebin constants visites d'inspectors però que, en canvi, es permetin concentracions com la de divendres

La inauguració del Poblet de Nadal d'enguany
La inauguració del Poblet de Nadal d'enguany CRISTIAN CORTÉS

Les aglomeracions de divendres durant l'acte d'encesa de llums d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany i les que es van produir al Poblet de Nadal situat a la plaça del Poble de la capital han provocat les crítiques dels ciutadans, per mitjà de les xarxes socials, però també les dels responsables de bars i de restaurants.

Alguns propietaris de bars no entenen que ells hagin de seguir fil per randa les recomanacions de Govern, que rebin constants visites d'inspectors però que, en canvi, es permetin concentracions com la de divendres al Poblet de Nadal on se servien begudes i menjar. Alguns internautes han denunciat que no es respectaven les mesures de distanciament mentre els clients consumien o fumaven al voltant de les casetes.

Els amos de bars recorden que ells només poden obrir durant unes hores determinades i que al migdia han de tancar per higienitzar el local abans de poder servir els dinars, si tenen la licència per a fer-ho. A la tarda i al vespre no poden obrir, justament a les hores de funcionament del Poblet de Nadal, al costat d'una zona, el Centre Històric d'Andorra la Vella plena de bars i de restaurants.

Etiquetes

Comentaris (13)

Trending