Indignació a l’Aldosa de la Massana pel col·lapse de trànsit que es viu cada tarda

Els veïns del nucli massanenc demanen una actuació més decidida dels agents de circulació especialment al tomb de la sortida del col·legi privat que hi ha en aquell indret

Circulació complexa a l'Aldosa.
Circulació complexa a l'Aldosa.

Els veïns de l’Aldosa de la Massana, com a mínim una part important, estan farts que cada tarda, especialment els dies laborals, és clar, el poble es col·lapsi. La motivació essencial és la sortida dels escolars que acudeixen al col·legi privat (Agora School) que hi ha en aquella localitat massanenca. Els veïns entenen que els estudiants acaben les classes i que, en molts casos, els progenitors els vagin a recollir. El que no entenen és que sigui un campi qui pugui.

Vehicles damunt la vorera o aturats de qualsevol manera que, alhora, impedeixen el pas dels busos que també han acudit a recollir alguns dels infants i joves i, després, un tap que difícil solució. Per això, reclamen una actuació més decidida del servei de circulació de la parròquia, entenent, recorden els veïns, que la parròquia és tota i no només el centre urbà. “Després, a segons on, ens cusen a multes, però d’altres punts de la parròquia se n’obliden”, lamenten els consultats.

La situació encara es pot agreujar més si, en algun moment donat, hi ha alguna incidència en la xarxa principal, com més d’un dia ha passat, i com alternativa es desvia el trànsit per l’Aldosa. Llavors l’embús arriba, en alguns moments i davant d’algunes circumstàncies, a la retenció, a l’atur total, creat cues eternes i afectant la qualitat de vida ciutadana.

Comentaris (23)

Trending