Guerau Camí guanya el concurs fotogràfic sobre el Parc Natural del Comapedrosa

El conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sergi Gueimonde ha remarcat “la bona participació tot i que enguany el tema era molt acotat”

L'entrega del premi al guanyador del concurs
L'entrega del premi al guanyador del concurs Eduard Comellas

El comú de la Massana ha lliurat aquest dimarts els premis amb relació al concurs fotogràfic d'Instagram sobre el Parc Natural del Comapedrosa. El primer premi, per la imatge titulada “Carlina de muntanya”, se l’ha emportat el jove de catorze anys Guerau Camí, aficionat a la fotografia i a les excursions. El segon premi ha estat per Isabelle Haeffelin, per una imatge d’una genciana groga i el tercer ha estat per Lara de Miguel, que no ha pogut assistir a l’entrega de premis.

El conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sergi Gueimonde ha remarcat “la bona participació tot i que enguany el tema era molt acotat”, i a afegit que  “les imatges participants són realment espectaculars”. Per la seva part, Camí ha explicat que “baixàvem amb la família del Pla de l’Estany i vaig veure una abella sobre una flor. En el moment de disparar es va acostar una altra abella i d’aquí va sortir la fotografia que ha guanyat el concurs”. Els premis han consistit en vals de compra de material fotogràfic i totes les fotografies es poden veure a l’Instagram del Parc Natural del Comapedrosa.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending