El Gran Premi Musical Lauredià ja afina els instruments i les veus

La competició tindrà lloc fins diumenge al Centre Cultural i de Congressos de Sant Julià amb 36 concursants que han superat una fase prèvia

Tres participants es dirigeixen aquest dijous al matí al Centre Cultural i de Congressos Lauredià.
Tres participants es dirigeixen aquest dijous al matí al Centre Cultural i de Congressos Lauredià. B.N.

L'Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià acull fins diumenge el Gran Premi Musical Lauredià. És un concurs internacional destinat a joves intèrprets menors de 35 anys centrat en la música clàssica. El primer classificat guanyarà 3.000 euros i la possibilitat de participar en un cicle de quatre concerts en escenaris internacionals. El segon i el tercer classificat s'enduran xecs per valor de 2.000 i 1.000 euros respectivament.

Els participants procedeixen de Rússia, la Xina, Corea del Sud, el Japó, Itàlia, França, Espanya, Portugal, el Regne Unit, Lituània, Finlàndia, Xile i Bolívia. Tots han superat una fase prèvia que es va desenvolupar a Itàlia amb 89 participants, entre músics i grups de cambra, de 22 països.

Les proves es faran a porta tancada, tret de la de dissabte a la tarda on es permetrà l’entrada de públic, ja que en aquell moment només quedaran els sis finalistes del certamen. L'aforament serà del 70%. Aquest divendres tindrà lloc l'acte de benvinguda i tots els participants hauran de complir amb els protocols de sanitat.

Comentaris

Trending