Govern resol els dubtes sobre el permís de les obres de millora de l’accés al Prat de la Farga

S’ha plantat a la CG3 el rètol on s’indica de quina intervenció es tracta, qui la promou, qui la realitza i el cost i la durada dels treballs

El cartell que s'acaba de col·locar.
El cartell que s'acaba de col·locar.

Els dubtes que hi havia entre el veïnat d’Ordino i les obres de millora de l’accés al Prat de la Farga, on s’ha de construir el laboratori de Grifols, els ha tallat de rel el Govern. Després d’algunes setmanes d’estar en marxa els treballs, finalment s’hi ha plantat el rètol on s’indica de quina intervenció es tracta, qui la promou, qui la realitza i el cost i la durada de l’actuació, que hauria d’estar enllestida durant el mes de desembre.

La falta d’aquest indicador i els dubtes que mostraven alguns operaris en ser preguntats per passavolants, en tractar-se la instal·lació de la multinacional farmacèutica d’un projecte controvertit almenys per una part de la ciutadania ordinenca i de la seva classe política, havia obert l’interrogant de si la intervenció urbanística no disposava de les autoritzacions corresponents.

Estat actual de les obres, sense cap senyalització.

Relacionat

Les obres dels accessos a Grifols avancen amb la sorpresa per l’absència de rètols anunciadors

El dubte queda ara resol. És el ministeri de Territori qui promou una intervenció que executa la constructora Cevalls sota la direcció d’Euroconsult i Sinus Enginy. Els treballs es van adjudicar per 779.378 euros i, segons l’indicador, les obres es van iniciar efectivament durant el mes de setembre i s’haurien de finalitzar el desembre. De fet, quan es van adjudicar els treballs ja es va advertir que havien de tenir una durada de quatre mesos.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending