La gent gran engega del tot un Sant Jordi que tornarà a mirar al cel

Durant tota la setmana que les llibreries han notat un increment de venda de llibres, les floristeries també esperen un bon resultat amb les roses i aquest dissabte més de 200 persones han fet festa  a Andorra la Vella

Comentaris

Roses i llibres protagonistes, és clar, en la festa de Sant Jordi per a la gent gran al Centre de Congressos.
Roses i llibres protagonistes, és clar, en la festa de Sant Jordi per a la gent gran al Centre de Congressos. tony lara / comú d'andorra la vella

Durant tota la setmana que les llibreries estan venent més llibres i les floristeries tracten amb les roses en previsió que el Sant Jordi serà bo. Com l’any passat, enguany, però, caldrà tornar a mirar al cel. Farà una mica menys de mandra vist com fa falta que plogui. En fi, que entre nuvolada i nuvolada hi haurà temps, segur, per sortir a comprar la rosa i el llibre. O rebre-la, rebre’l. Com a mínim, la gent gran d’Andorra la Vella ja s’ha avançat i ha engegat del tot la celebració.

Més de 200 persones han assistit aquesta tarda de dissabte a la Festa de Sant Jordi organitzada pel comú de la capital i adreçada a la gent de més de 65 anys. Roses, llibres i ball, més enllà dels assistents, és clar, han estat els protagonistes. No hi ha faltat berenar, tampoc. Tot plegat al Centre de Congressos i amb un reconeixement especial per a la Penya Blaugrana del Principat d’Andorra.

Els cònsols major i menor, David Astrié i Miquel Canturri, així com els membres de la corporació, han repartit als assistents roses i exemplars del llibre editat pel comú Andorra la Vella, ‘El batec d’un poble’ vist per Valentí Claverol i en acabar, s’ha dit, han pogut gaudir d’un berenar. En total, unes dues-centes persones han compartit una bona estona amenitzada també amb un ball de tarda.

RECONEIXEMENT

El comú ha volgut fer un reconeixement i un agraïment públic a la Penya Blaugrana, que ha contribuït a la celebració fent-se càrrec de les despeses del ball. El seu president, Jaume Puig, a més, ha entregat al comú un xec per valor de 300 euros perquè es destinin a activitats i necessitats de la gent gran. De fet, Astrié ha anunciat que es treballa per incrementar les sessions de ball per a la gent gran que s’organitzen els caps de setmana.

52837202194 720481221a o
El cònsol, David Astrié, repartint roses entre els assistents.

El cònsol major, que ha celebrat l’elevada assistència, ha animat tothom a participar dels projectes que té en marxa la corporació per al col·lectiu, com els horts de la Margineda (les persones que vulguin optar a una de les parcel·les que es sortegen poden presentar la seva butlleta fins al divendres 28 d’abril) i el Consell de la gent gran, que s’ha posat en marxa recentment per recollir i avaluar les demandes i necessitats del col·lectiu.

Comentaris (1)

Trending