Les Fontetes ja està a punt per rebre aquells que es vulguin sotmetre a la prova de coronavirus

La Creu Roja i Protecció civil han instal·lat aquest matí l’‘stop lab’ mòbil després que s’hagi estat una desena de dies al Prat Gran d’Escaldes

Acabant de polir els detalls de la instal·lació de l''stop lab' a les Fontetes.
Acabant de polir els detalls de la instal·lació de l''stop lab' a les Fontetes.

L’‘stop lab’ mòbil ja està a punt per rebre ciutadans de la Massana que es vulguin sotmetre a les proves de detecció ràpida de la Covid. Aquest matí s’han fet les tasques necessàries per fixar la unitat a la plaça de les Fontetes, que ha estat l’indret escollit per a la instal·lació d’un dispositiu que fins ara ha estat operatiu a Encamp -on es va detectar un brot de virus important que es volia analitzar- i després a Escaldes.

De fet, l’equip ha estat fins aquest divendres i durant una desena de dies a l’aparcament d’autobusos del Prat Gran escaldenc. S’hi han fet força menys preses de mostres que les que es van dur a terme a Encamp, en aquest cas a la plaça dels Arínsols. Ara és el torn de la Massana amb la voluntat d’anar cribrant tota aquella població que ho vulgui i no tingui l’opció de traslladar-se a Andorra la Vella.

L'stop lab està situat a l'entrada de l'aparcament d'autobusos del Prat Gran.

Relacionat

L’‘stop lab’ mòbil s’instal·la aquest diumenge a la plaça de les Fontetes de la Massana

L’‘stop lab’ començarà a operar aquest diumenge i el seu horari és de 8 del matí a 8 de la tarda. El Govern ha recordat que per demanar cita prèvia per sotmetre's a una TMA, ja sigui per la unitat mòbil o per l’operativa fixa instal·lada a l’aparcament comunal vertical de Prat de la Creu, cal trucar al 821 955. 

Comentaris (1)

Trending