Focs d'artifici i espectacle de música i poesia per l'encesa de llums de Nadal a Sant Julià

La iniciativa ha tingut com a objectiu il·luminar unes festes diferents a causa de la situació sanitària

Una de les decoracions nadalenques a Sant Julià.
Una de les decoracions nadalenques a Sant Julià. MARIA ÀNGELS ACHÉ

La plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria ha acollit  una encesa simbòlica de l'enllumenat de Nadal. La iniciativa ha tingut com a objectiu posar una mica de llum a unes festes diferents a causa de la situació sanitària. L'acte ha consistit en un petit espectacle en el qual intervindran actors d'Els Pastorets i de l'Esbart Laurèdia.

També hi han participar dos joves lauredians, l'Enric Martos que ha recitat un poema de Nadal i la Paula González de Alaiza que l'ha acompanyat al violoncel. La celebració de l'espectacle ha perillat a causa de la pluja que ha caigut durant la tarda. Un castell de focs artificials ha posat el punt final a l'acte.

La cònsol menor, Mireia Codina, ha explicat abans de l'encesa que ha presidit (el cònsol major, Josep Majoral, no hi ha pogut assistir per haver d'atendre altres compromisos; la reunió amb Govern sobre l'obertura de les estacions d'esquí), que amb l'espectacle "hem intentat aportar una mica d’il·lusió al nens i les nenes abans de les festes, i sumar llum als carrers".

Comentaris (1)

Trending