La festa major d’Encamp tornarà a tenir el ‘Crash Car’

El comú anuncia “normalitat absoluta” en la celebració de la festivitat d’aquest agost i la recuperació d’un dels actes més multitudinaris

Una edició anterior del 'Crash Car'.
Una edició anterior del 'Crash Car'. ARXIU

El ‘Crash Car’ tornarà a la festa major d’Encamp aquest agost. Encara s’han d’ultimar detalls, però la cònsol major de la parròquia, Laura Mas, ja ha anunciat aquest dilluns de Pentecostes que enguany la festa grossa encampadana gaudirà de “normalitat absoluta i actes com sempre”. La festa se celebrarà, com de costum, al tomb del 15 i el 16 d’agost Santa Maria i Sant Roc. Als quals s’hi afegirà de ben segur el cap de setmana precedent.

Mas, durant l’aplec de Sant Romà de Vila, ha assegurat que “reprendrem el ‘Crash Car’ a Encamp” i que no caldrà anar a Grau Roig per gaudir-ne. La ‘competició’ de fer picar cotxes adobats a l’efecte fins a rebentar-los tots és un dels actes més multitudinaris que tradicionalment ha tingut la festivitat estiuenca encampadana. Amb algunes desenes de joves i no tan joves participant-hi i alguns centenars de persones observant les envestides dels cotxes.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending