Èxit a la segona edició del ‘Concèntric’ a Andorra la Vella

La jornada, que se celebrarà fins a les 22:00 h al centre històric de la capital, ha comptat amb la col·laboració de comerços, establiments d’hostaleria i dj’s repartits a diverses zones

Una de les parades del Concèntric, a Andorra la Vella.
Una de les parades del Concèntric, a Andorra la Vella.

Encara no ha acabat, però per a la corporació d’Andorra la Vella el ‘Concèntric’ ja és tot un èxit. Des de les 17:00 h i fins a les 22:00 h el centre de la capital serà punt neuràlgic de diversos concerts amb dj’s, activitats com caricatures digitals o compres a la porta dels comerços. A més, també han participat establiments de restauració a les diverses zones implicades, com la plaça Guillemó, el passatge Codina, la plaça del Poble o la rambla Molines. En aquesta ocasió s’ha comptat amb més participació per part dels comerços i s’espera que acudeixi un bon volum de gent.

“El concepte és implicar tothom, el comerç, la gent del barri, els restaurants, i aconseguir entre tots crear una tarda agradable i un vespre que tothom pugui sortir”, ha assenyalat la cònsol major, Conxita Marsol. Aquesta edició ha comptat amb més participació per part de les botigues, que han posat parades a les portes per tal de mostrar el seu producte i fer-lo, d’alguna manera, més accessible. “Estic molt contenta perquè estan molt bé tots els comerços, els bars ja ho havien fet amb anterioritat, però els comerços han apostat una mica més i es veu que tenen ganes”.

A més, la volta ha servit, ha assegurat Marsol, per constatar que s’estan obrint nous comerços a la zona, “i això vol dir que la parròquia tira i que s’està convertint en un altre pol atractiu”. Així, amb tots els petits empresaris que han participat, la cònsol indica que se’ls han fet arribar suggeriments per a una pròxima edició, que sembla que està gairebé assegurada. Així, s’estudiarà la possibilitat de tallar la carretera, per exemple. “L’any passat quan vam començar encara estàvem com aquell que diu en pandèmia, però ara la gent va animant-se més”, ha explicat Marsol.

Per a aquesta actuació, que té per objectiu una dinamització del centre històric mitjançant la música de diversos dj’s i altres activitats, el comú no ha destinat un pressupost gaire elevat. Concretament, han estat 12.000 euros els que s’han invertit en el ‘Concèntric’. En aquest sentit, Marsol ha explicat que “és un acte molt participatiu, col·labora la gent del barri i els comerciants, que tenen les parades a fora, i nosaltres l’únic que portem és l’animació i una mica l’organització de tot”.


Comentaris

Trending