Les excursions de la Pitavola esdevenen un nou reclam per a la fira

El bon temps i el bon comportament de la temporada micològica estan fent que el certamen massanenc tingui una gran acollida

Comentaris

Sortida al Roc de la Cauba aquest matí.
Sortida al Roc de la Cauba aquest matí. COMÚ DE LA MASSANA

La fira mercat de la Pitavola del Comapedrosa està gaudint d’una notable acollida durant aquest dissabte. El bon temps a nivell general i el bon comportament de la temporada micològica està fent, a més a més, que les excursions a la natura que s’han programa en diferents formats estiguin esdevenint un nou reclam per a la fira.

Les sortides guiades d’avui han tingut una gran acceptació i els participants han mostrat la seva satisfacció. La sortida al Roc de la Cauba ha tingut una molt bona resposta. La gràcia és que s’ha fet des del camí de Percanela, al bell mig de la Pitavola, una ruta més llarga que altres itineraris, però plena d’encant i d’una gran riquesa a nivell paisatgístic i natural.

EDU 7148
Una vista del mercat aquest matí. | EDUARD COMELLAS

Per demà ja està completa la sortida per buscar bolets. Durant tot el dia d’avui la fira ha estat molt animada i també hi ha hagut molts visitants que s’han animat a fer la Ruta de la Tapa.

Comentaris

Trending