L’escola bressol de Canillo avalua la necessitat d’ampliar els dies de servei

Els responsables del centre estan fent una consulta després que hagi transcendit que s’està fent una recollida de firmes per demanar que la guarderia obri els caps de setmana i els festius

Una imatge de l'escola bressol engalanada per a una graduació.
Una imatge de l'escola bressol engalanada per a una graduació. ARXIU

Els responsables de l’escola bressol Les Orenetes de Canillo estan duent una mena de consulta, discreta i mig confidencial, per mirar d’aclarir si realment és necessari o no ho és ampliar els dies de servei, tal i com alguns pares i mares suposadament voldrien. Abans que la qüestió agafi amb el peu canviat tant al comú com a la guarderia, les persones que porten la batuta a l’escola estan fent treball de camp.

Fa algunes setmanes que hi havia el rum-rum. Al final, el suposat neguit s’hauria concretat en una recollida virtual de firmes en què, els signataris, suposadament, haurien de donar suport a una demanda per tal que, vistes les ocupacions laborals de molts dels pares i mares dels infants que acudeixen a la guarderia, aquesta obri tant els caps de setmana com els dies de festa. Això sí, també se sol·licitava que es fes un reglament a través del qual s’explicités que com a mínim dia a a setmana els menors no acudiran al centre. Seria una mena de ‘compensació’ o convivència familiar.

Una imatge de l'escola bressol comunal de Canillo.

Relacionat

Pares i mares de Canillo demanen que l’escola bressol comunal obri tots els dies de la setmana

Malgrat que encara no se sap com acabarà la petició a través de la plataforma change.org, i malgrat que el comú de Canillo formalment no es vol pronunciar encara sobre la qüestió, sí que és cert que fonts properes a l’escola bressol han explicat que els seus responsables estan sondejant els pares i mares per veure si la mobilització a través de les xarxes socials té un suport suficient i si la demanda és real o instrumentalitzada per un sector minoritari.

Comentaris

Trending