Escaldes reforma la sala polivalent del Prat del Roure per 382.000 euros

El comú ha aprovat l’adjudicació de l’obra de forma directa per tal d’actualitzar el sostre i la seguretat d’algunes instal·lacions, així com el paviment

El complex del Prat del Roure, a Escaldes-Engordany.
El complex del Prat del Roure, a Escaldes-Engordany. ARXIU

El comú d’Escaldes-Engordany ha aprovat aquest dijous, durant la sessió de consell de comú, l’adjudicació directa de les obres de reforma de la sala polivalent del Prat del Roure. S’hi destinaran 382.000 per tal d’actualitzar el sostre, el paviment i reforçar la seguretat d’algunes de les instal·lacions de l’edifici. El termini per a dur a terme l’actuació són tres mesos, i s’espera que pugui estar enllestida, com a tard, al mes d’abril, per poder fer-ne ús a la primavera.

La reforma de la sala polivalent del Prat del Roure s’ha titllat com a “necessària”. Així ho ha indicat la cònsol major i consellera d’urbanisme, Rosa Gili, que ha explicat que és una actuació “important” i que calia incidir en el canvi de sostre. A més, també es reforçaran els paviments i es canviaran aguns sistemes per guanyar amb seguretat. Es tracta d’una sala de la qual se’n fa molt d’ús, cultural i en altres sentits, i que, per les seves característiques, requereix que s’hagi de fer un manteniment constant.

L’adjudicació s’ha fet, finalment, de forma directa. Gili ha recordat que es va treure a concurs públic, però que va quedar desert. Degut a la importància de l’actuació es va fer una consulta de preus el passat 1 de desembre, i es va presentar una empresa. Finalment, l’actuació al Prat del Roure es durà a terme per 382.863 euros. Es començarà l’obra a partir del mes de gener, i s’espera que pugui estar enllestida per la primavera. “És una sala molt sol·licitada, on es fan espectacles i altres activitats, i és important poder-la gaudir com més aviat, millor”, ha remarcat Gili.

L’oposició ha donat ple suport a aquesta iniciativa, i el conseller Miquel Aleix ha assenyalat que “és una despesa necessària”. Així mateix, ha remarcat que es tracta d’unes instal·lacions que “tenen una sèrie d’anys” i que, a nivell constructiu, té una coberta plana “i deficiències que requereixen manteniment constant”. Per tant, s’ha mostrat favorable pel fet que “és clau mantenir les infraestructures parroquials amb qualitat”.

Etiquetes

Comentaris

Trending