Escaldes obre les inscripcions de l’espai d’art i l’escola de música de la Llanterna

L’inici de curs serà el dilluns 19 de setembre i els nens comptaran amb un bus llançadora gratuït a partit del mes d’octubre amb sortides des del Parc de la Mola i des de Fiter i Rossell

La façana del comú d'Escaldes-Engordany
La façana del comú d'Escaldes-Engordany ARXIU

Aquest dilluns 12 de setembre s’obren les inscripcions a l’espai d’art i l’escola de música d’Escaldes-Engordany, activitats artístiques que s’imparteixen a l’edifici de la Llanterna. Les inscripcions per a les classes d’infants i d’adults es poden fer al Servei de Tràmits del comú. L’inici de curs serà el dilluns 19 de setembre. Com en els darrers anys, per facilitar l’accés fins al centre social i recreatiu de Fiter i Rossell la Llanterna, els infants disposaran d’un bus llançadora gratuït a partir del mes d’octubre amb sortides des del Parc de la Mola i des de Fiter i Rossell.

Pel que fa a l’oferta formativa, l’espai d’art disposa de classes d’arts plàstiques per a infants. Els horaris són els dilluns de 17.30 a 19 hores; els dimecres de 17.30 a 19 hores; i els dijous de 17.30 a 19 hores. El preu per trimestre és de 63,70 euros. Quant a les tècniques d’art per a adults, s’ofereixen classes de pintura i modelatge. Els horaris són els dimarts de 16 a 20.30 hores; els dimecres de 10.30 a 13 hores; i els dijous de 10.30 a 13 hores o de 15 a 17.30 hores. El preu per trimestre per a dues hores per setmana és de 121,30 euros i per a dues hores per setmana de 151,65 euros.

En el cas de l’escola de música, s’imparteixen dos instruments, piano i guitarra, amb classes adreçades a infants i adults. Per als infants hi ha diferents nivells. De 4 a 5 anys hi ha la introducció a la música. Es tracta de 45 minuts a la setmana d’introducció a la música mitjançant el llenguatge musical amb activitats lúdiques i jocs. El preu mensual és de 35,40 euros. Els infants de 6 a 7 anys poden accedir a iniciació a la música. Una hora a la setmana d’iniciació a la música mitjançant el llenguatge musical i 30 minuts de guitarra o piano en parelles. El preu mensual és de 55,60 euros.

Per als infants de 8 a 10 anys s’ofereix una hora a la setmana de llenguatge musical i 30 minuts de pràctica de l’instrument, de forma individual el piano i la guitarra en parelles o individual. El preu mensual de guitarra en parelles és de 60,65 euros el primer any (30 minuts) i de 70,75 euros el segon any (45 minuts). Pel que fa el preu mensual de guitarra individual i el de piano és de 80,90 euros. En el cas dels infants d’11 a 13 anys, tenen 45 minuts a la setmana de llenguatge musical i 45 minuts de pràctica de l’instrument, de forma individual el piano i la guitarra en parelles o individual. Els preus són els mateixos que per al nivell anterior.

A l’últim, per als infants de 14 a 18 anys s’ofereixen classes de 45 minuts a la setmana de llenguatge musical i 45 minuts de pràctica de l’instrument, de forma individual el piano i la guitarra en parelles o individual també amb els mateixos preus. Per als adults s’ofereixen classes de guitarra en parelles d’una hora a la setmana, amb llenguatge musical aplicat a l’instrument. El preu mensual és de 80,90 euros.

Comentaris

Trending