Escaldes ja té enllestit el renovat de cara a casa comuna

Durant els darrers mesos s’han fet diverses actuacions tendents a modernitzar la imatge i alguns espais però, sobretot, a fer més eficient l’edifici

Nou aspecte exterior que presenta l'edifici.
Nou aspecte exterior que presenta l'edifici. Toni Solanelles

El comú d’Escaldes té pràcticament enllestit el renovat de cara que fa mesos que està duent a terme a l’edifici que té la seva entrada principal pel Parc de la Mola. En poques setmanes es donaran oficialment per acabats els treballs i es farà la inauguració oficial d’una intervenció que ha servit especialment per renovar la imatge de l’immoble, per esponjar alguns espais i en, el seu conjunt, fer més eficient l’edifici.

Un dels aspectes en què s’ha tingut més cura i en què s’ha posat l’accent en el moment d’actualitzar la imatge de l’immoble ha estat, especialment, el de posar ordre als serveis de la casa. Sobretot, s’ha posat al dia i s’ha adaptat als temps actuals tot el que és el cablejat de l’edifici i aquells elements que alimenten la informatització de la corporació. Hi havia molts aspectes tècnics en què l’edifici havia quedat obsolet.

Comentaris

Trending