Escaldes es veu obligada a tancar durant una setmana les piscines i el gimnàs comunals

El comú assegura que la clausura momentània és necessària per poder finalitzar les obres de la coberta d’aïllament de la plaça de la Creu Blanca

Una imatge recent de les piscines d'Escaldes.
Una imatge recent de les piscines d'Escaldes. ARXIU

Mals dies va acabar triant el comú d’Escaldes per aixecar la plaça de la Creu Blanca. Les tempestes que tot sovint estan caient aquests dies de primavera estan causant unes filtracions d’aigua -d’altra banda previsibles en cas de pluja- a les piscines i el gimnàs comunal que, finalment, han obligat a tancar almenys durant una setmana les instal·lacions esportives escaldenques. El recinte ja no serà operatiu aquest dimarts. I en principi no s’hauria de reobrir fins dimecres de la setmana que ve, el 19 de maig.

El comú ha assegurat que la clausura de les instal·lacions és necessària per poder dur a terme la recta final de les obres del canvi de la coberta d’aïllament de la plaça de la Creu Blanca, que opera com a sostre de les piscines, i la corresponent pavimentació. Quan al seu dia es van reformar les piscines no es va tenir en compte l’aïllament del sostre, que era el mateix que procedir a aixecar la plaça, i ara que s’ha volgut fer aquest segon pas les conseqüències vers les instal·lacions esportives han estat notables.

Una imatge de la piscina, amb el sostre humitejat, zona on hi havia les filtracions.

Relacionat

A la piscina d’Escaldes hi plou

La corporació ha lamentat “les molèsties que es puguin derivar d’aquest tancament” alhora que està procedint, ha assegurat en un comunicat, a comunicar la situació tant als usuaris individuals de les instal·lacions com a les escoles i altres grups que habitualment duent a terme activitats en l’equipament comunal.

Comentaris (1)

Trending