Escaldes-Engordany habilita nou emplaçaments per pintar grafitis

El projecte està adreçat als ciutadans d’entre 15 i 29 anys i per participar-hi, els sol·licitants hauran d’adjuntar un esbós de l’obra i les seves dades personals a l’espai jovent de la parròquia

Plànol de les ubicacions on es podran realitzar grafitis
Plànol de les ubicacions on es podran realitzar grafitis Comú d'Escaldes-Engordany

El departament de joventut del comú d’Escaldes-Engordany ha presentat aquest divendres el projecte ‘Murs Lliures’. A través d’aquesta iniciativa, s’han habilitat nou murs a la parròquia per dedicar-los a l’elaboració de grafitis de temàtica lliure. El pla està adreçat per als ciutadans d’entre 15 i 29 anys -encara que s’estudiaran totes les propostes- i té la finalitat de crear una comunitat d’artistes on, a banda dels murals, s’organitzin tallers i altres propostes relacionades amb la pintura.

Així ho ha explicat el cap del departament de joventut del comú, Miquel Àngel Millan, destacant que volen donar facilitats al jovent del país perquè pugui expressar-se i fer una bona difusió de les seves creacions artístiques. “Les quatre zones principals estan ubicades als murs posteriors de les pistes de tenis del Prat del Roure, a la zona de Dos Valires, a l’aparcament del Parnal i l’entrada de l’estacionament del Prat del Roure”, ha afegit.

El logotip dissenyat per a l’espai jove per part de Cristina Pedregosa s’integrarà a les propostes artístiques que s’acceptin. 

Per participar-hi, els sol·licitants hauran d’adjuntar un esbós de l’obra i les seves dades personals a l’espai jovent de la parròquia. La proposta rebrà una contestació en un termini màxim d’una setmana i, en cas d’aprovació, l’artista podrà començar el seu projecte en 15 dies. A més, la iniciativa es podria ampliar, si escau, a més indrets d’Escaldes i fins i tot es podria integrar al projecte Caldes en un futur.

D’altra banda, també s’ha informat que el logotip dissenyat per a l’espai jove per part de Cristina Pedregosa s’integrarà a les propostes artístiques que s’acceptin. Una vegada s’hagin materialitzat els projectes, el comú d’Escaldes-Engordany també els exposarà a l’àrea de joventut de la pàgina web de la casa comuna.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending