Es renova la pista de futbol del Prat Gran de la Massana

A causa de l’elevat ús que se li dóna a les instal·lacions s’han malmès i es canviaran porteries i la tanca perimetral

Una imatge del parc del Prat Gran.
Una imatge del parc del Prat Gran. Comú de La Massana

El comú de la Massana ha convocat un concurs per a renovar diversos elements de la pista de futbol al parc del Prat Gran. Principalment, es canviaran les porteries i la tanca perimetral. Es tracta d’unes instal·lacions que són força utilitzades diàriament pels nens i les nenes de la parròquia, i que s’han malmès amb el temps.

El parc del Prat Gran, en aquest cas la pista de futbol, és un dels llocs més recurrents per als infants de la Massana per passar el seu temps de lleure. Com és obvi, el temps i l’ús, que és força elevat, ha fet que es deteriorin alguns dels elements que es troben instal·lats allà. Principalment, les porteries i la tanca perimetral s’han de substituir per altres de noves.

Tal com expliquen des de la corporació, es tracta d’un procediment rutinari per tal de mantenir la zona d’esbarjo en les millors condicions possibles, i així que els nens puguin gaudir amb tota la seguretat. Per aquest motiu, s’ha convocat un concurs nacional per al subministrament i muntatge d’una pista de futbol i una tanca perimetral al Prat Gran. Les empreses podran presentar les seves ofertes abans del dia 23 de març.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending