Es canvia la passarel·la d’accés a l’ascensor del Rec de l’Obac pel seu mal estat

El giny havia deixat de funcionar a causa d’un acte vandàlic i s’ha aprofitat l’ocasió per fer una actuació més important i millorar la zona

P

P.C

Comentaris

Una imatge de Jovial.
Una imatge de Jovial. ARXIU

El comú d’Andorra la Vella preveu fer una actuació a l’accés de l’ascensor del Rec de l’Obac ubicat a Jovial. El que es vol fer, concretament, és canviar la passarel·la d’accés, que es troba en mal estat. El giny havia deixat de funcionar després d’un acte vandàlic que el va espatllar, i s’ha aprofitat aquesta situació per poder intervenir i millorar la zona.

La passarel·la d’accés al Rec de l’Obac situat a l’edifici de Jovial, a Andorra la Vella, es troba en mal estat. Per tant, des del comú s’ha previst poder canviar-la i, així, millorar considerablement aquesta zona. El que es farà serà desmuntar la tarima existent, amb l’escaient transport a l’abocador i, posteriorment, s’instal·larà una de nova tecnològica.

Aquesta actuació s’ha previst després d’un acte vandàlic que fa espatllar l’ascensor i que ha fet que estigui fora de servei, almenys durant uns dies. Per tant, tenint en compte que no es pot fer servir, s’aprofitarà per fer una actuació més important i canviar aquesta passarel·la. Es farà mitjançant una actuació directa, després de demanar propostes de forma pública. El pressupost màxim que es preveu és de 15.000 euros per als subministraments i serveis i de 24.000 euros en els contractes d’obres.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending