Amb l’equiparació tarifària als pàrquings comunals d’Andorra la Vella les motos també han de pagar

Fins ara només es cobrava un preu -que ara ha quedat establert en el 50% del que s’ha fixat per als cotxes- en el cas els aparcaments coberts, com el de Prat de la Creu

Una imatge parcial de l'aparcament del Parc Central.
Una imatge parcial de l'aparcament del Parc Central. Toni Solanelles

La supressió de la mitja hora gratuïta no és la única sorpresa que ‘amagava’ l’ordinació de preus públics relativa als aparcaments comunals d’Andorra la Vella i l’equiparació tarifària que s’ha fet entre tots els espais d’estacionament públics amb barrera de la capital. També n’hi ha un altre, menor si es vol, però que indigna el col·lectiu de les dues rodes. Amb l’harmonització de preus, les motos han de pagar per aparcar a qualsevol pàrquing comunal amb tanca.

Fins ara, només es cobrava en aquells recintes coberts. Per exemple, en el cas de l’aparcament de Prat de la Creu. En canvi, en espais com ara el Parc Central o el de l’estació d’autobusos, l’estacionament era lliure. Però ara les normes han canviat i es paga arreu. La tarifa establerta per als vehicles de dues rodes és el 50% del que s’ha fixat per als cotxes. Encara que en la majoria de casos es pot esquivar la barrera, la decisió n s’ha posat gens bé en els motociclistes que estan descobrint la situació.

Comentaris (23)

Trending