Entregats el premi del concurs #ordinoesquedaacasa

La iniciativa es va impulsar per mirar de fer més suportable les setmanes de confinament i els guanyadors han estat Carol Baeza, Dani Catalán i Isabel Vila

Un instant de l'entrega dels premis.
Un instant de l'entrega dels premis.

El comú d’Ordino ha fet entrega dels premis als guanyadors del concurs fotogràfic #ordinoesquedaacasa, llançat durant les setmanes de confinament. Carol Baeza, Dani Catalán i Isabel Vila han pogut recollir el seu guardó, aconseguit amb les imatges penjades a Instagram. Es tracta d’una iniciativa que des de la corporació es va tirar endavant amb la intenció de fer més suportable el temps durant el qual no es podia sortir al carrer per culpa de l’emergència sanitària provocada pel coronavirus.

El primer premi, guanyat per Baeza, és una inscripció anual al Club Foto; el segon, per a Catalán, una inscripció anual a La Capsa, Espais de creació, i per últim Isabel Vila, el tercer premi, obtindrà un abonament anual al Centre Esportiu d’Ordino. L’acte ha tingut lloc a la sala del Consell i ha comptat amb la cònsol menor, Eva Choy, i el professor del Club Foto Jean-Luc Herbert, com a representants del jurat en el qual també participaven la consellera de la minoria, Sandra Tudó, i la responsable de La Capsa, Rosa Mujal.

Tots quatre han valorat les imatges amb criteris d’originalitat, composició i emoció de les imatges. La convocatòria es va fer de l’1 al 15 d’abril i es va prorrogar fins al dia 30, per compartir el confinament dels residents a la parròquia a través de fotografies amb l’etiqueta #ordinoesquedaacasa a Instagram.

Etiquetes

Comentaris

Trending