Enllestits els treballs del nou parc infantil i de la plaça a Príncep Benlloch

Aquesta acció s’emmarca en els treballs d’embelliment de l'avinguda i ocupa una parcela que estava sense edificar

El nou parc infantil.
El nou parc infantil. Altaveu

Andorra la Vella comptarà ben aviat amb un nou espai públic i parc infantil a l’avinguda Príncep Benlloch i al carrer de Tobira. El cost dels treballs és de 158.920 euros. Per dur a terme les obres s'ha hagut de tirar un mur que hi ha a l’avinguda i aprofitar per ampliar la vorera per fer l'espai i a sota hi va el parc infantil que ja disposa de tots els elements.

La parcel·la té 110 metres quadrats i el comú l'ha llogat per un preu de 700 euros al mes. Aquesta acció s’emmarca en els treballs d’embelliment de l'avinguda Príncep Benlloch com  l’eixamplament de les voravies (la mitjana  és de 2,5 metres a banda i  banda), canvis en l’enllumenat (entre d’altres, s’incorporallum LED a la voravia), la instal·lació de contenidors soterrats, passos de vianants elevats per pacificar el trànsit (la zona passa a ser de 30 km/h), punts d’estacionament de rotació amb un període màxim de 30 minuts per afavorir l’activitat comercial, i una àrea  d’aparcament per a motos i una altra de càrrega i descàrrega. L'embelliment, que es va iniciar en l'anterior mandat, acabarà amb aquest. 

La nova plaça està concebuda com a un espai de repòs. Disposa d’unes jardineres i de bancs. Per fer-la s'ha construir una plataforma elevada. A l'espai no hi havia cap edificació.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending