Enllestides les obres per eixamplar la carretera de la Rabassa

S'han pogut ampliar trams molt estrets i que tenen un volum alt de circulació entre l'augment de veïns i els visitants als jardins de Juberri i a Naturland

Estat actual de les obres a la carretera a Auvinyà.
Estat actual de les obres a la carretera a Auvinyà. B.N.

Les obres d'eixamplament de la carretera de la Rabassa estaran llestes després d'aquestes vacances de Pasqua. Això eliminarà alguns trams estrets i per on passen cada dia els vehicles dels veïns, els dels visitants de Naturland i dels jardins de Juberri, a més dels camions que van a abocar terres a la Rabassa.

L'ampliació era una demanda dels veïns ja que ha augmentat el número de residents a Auvinyà i a Juberri. A banda dels turismes també hi ha molt trànsit d'autocars, camions i caravanes. Una altra actuació ha estat en un tram de 350 metres a Juberri per tal d'aportar més comoditat i més seguretat als vehicles que  hi passen. A més, també s'ha aprofitat l'eixamplament per fer una zona d'estacionament d'autobusos, una reclamació del sector turístic, per poder a visitar els jardins de Juberri i que ocasionava molèsties als veïns. 

La voluntat del comú és millorar la convivència amb els veïns de la zona, qui han cedit una part del seu terreny per ampliar la via, i facilitar el pas dels busos turístics, molt freqüentat, a la zona d’oci. 

La realització de les obres a Auvinyà ha fet que el trànsit fos alternatiu mitjançant semàfors. És a la zona el poble fins a les urbanitzacions del Marge i Tarteres del Mig, i la Serra. Els treballs es va iniciar el passat mes de desembre.

Comentaris (1)

Trending