Encamp reactiva el concurs de reforma de les noves oficines d’urbans i policia

El comú aixeca la suspensió de tres licitacions perquè s’entén que si no se segueix ja el procés es pot afectar “el funcionament corrent de determinats serveis”

L'antic edifici comunal on s'han de traslladar els urbans i la policia.
L'antic edifici comunal on s'han de traslladar els urbans i la policia.

El comú d’Encamp ha reactivat tres dels concursos públics suspesos el març a conseqüència de l’esclat de la crisi del coronavirus. Ara, però, s’entén que si no es reprenen els processos, es podria afectar “el funcionament corrent de determinats serveis”. Entre les licitacions a les quals s’aixeca la suspensió hi ha la reforma de l’antic edifici comunal per ubicar les noves dependències del servei de circulació i de la policia, un cop s’hagi abandonat les actuals oficines al Prat Gran.

Al març, i pocs dies després que es declarés l’emergència sanitària, el comú encampadà va optar per decidir la suspensió de diferents concursos que estaven en marxa. Es responia així a “les dificultats expressades per les empreses a l’hora de presentar la documentació exigida als plecs de base per completar les ofertes com a conseqüència de l’alentiment general provocat a tots els sectors per les mesures excepcionals adoptades pel Govern”.

Llavors, van ser sis els concursos afectats. Ara, tres d’ells tornen a estar actius. Es tracta de la reforma de l’edifici de l’antic comú, on s’han de traslladar les dependències de policia i urbans actualment situades al Prat Gran, de la reforma del bar del centre esportiu del Pas de la Casa i del canvi de paviment del Complex Esportiu d’Encamp. En tots tres casos, es fixa el termini de presentació d’ofertes pel 29 de maig, mateix dia que es farà una obertura de plecs amb limitacions per complir les mesures de seguretat per evitar el contagi amb la Covid-19.

La decisió es pren perquè s’entén que la suspensió “pot afectar al funcionament corrent de determinats serveis comunals. En canvi, no s’aixeca l’ajornament a altres tres concursos, entre ells el que ha de seleccionar l’empresa que porti a terme l’enderroc i retorn al seu estat original del terreny del Prat Gran.

Etiquetes

Comentaris

Trending