Encamp presenta la Festa del Poble amb la gimcana Interparroquial Prix i el sopar de gala

La revetlla de Sant Joan serà el tret de sortida als actes que tornen a la seva versió original prepandèmia del 24 al 26 de juny

La cònsol major d'Encamp, Laura Mas presenta la Festa del Poble.
La cònsol major d'Encamp, Laura Mas presenta la Festa del Poble. COMÚ D'ENCAMP

El comú d’Encamp i la comissió de festes han presentat aquest dimarts el programa per a la Festa del Poble del 2022 en la qual torna el Crash Car, la gimcana Interparroquial Prix, el sopar de gala i tres dies de música i entreteniment per a tots els públics. Tal i com ha dit la cònsol major, Laura Mas, del 24 al 26 de juny. tornem a la “Festa del Poble en la seva versió original” després de la pandèmia.

La cònsol major ha volgut agrair a la comissió de festes i al departament de Cultura tota l’organització prèvia, així com a tots els col·laboradors que participen en diferents activitats incloses en el programa, i ha animat a tots els veïns i veïnes a participar-hi i ha fet referència a l’Encamp de Gresca, on el dissabte al matí, “després de l’actuació de l’Esbart Sant Romà grans i petits podrem ballar-lo” el ball de la festa popular que es va estrenar fa uns anys per convertir-se en un dels elements tradicionals dels actes festius.

Nelson Damas  i Gabi Fernandes, membres de la comissió de festes han explicat el programa de forma detallada i han destacat que hi ha activitats per a tots els públics i de diferents tipus: des d’esportives, a musicals i mantenint les més tradicionals. La majoria d’activitats es concentren entre la zona de Sant Miquel i la plaça dels Arínsols. Han destacat especialment les activitats que s’han pogut tornar a incloure al programa després de la pandèmia, així com la Festa Rac 105 que tindrà lloc el dissabte a la nit.

El conseller de Cultura, David Cruz, ha agraït a tots els col·laboradors la seva participació entre els quals L’Esbart Sant Romà, Ball en Línia d’Andorra, Club Esportiu Andorrà de Dansa i Fitness, Club de Pàdel i tennis Encamp Pas de la Casa, Motoclub les Valls i el Fòrum de la Joventut.

Etiquetes

Comentaris

Trending