Encamp posa fil a l’agulla per preparar una segona edició de l’Enfira’t molt més ambiciosa

El comú ha engegat el procés per disposar de cara al maig del 2023 de carpes personalitzades amb l’esdeveniment i ja es deixa clar que es preveu una xifra superior als 70 expositors d’ara fa unes setmanes

Un dels estands de la construcció a la inauguració de l'Enfira't.
Un dels estands de la construcció a la inauguració de l'Enfira't. Comú d'Encamp

El comú d’Encamp va quedar força satisfet de com es va desenvolupar la primera edició de la Fira Multisectorial de la parròquia. Sota el lema ‘Enfira’t’, es considera que va comptar amb una bona participació d’empreses i comerços del poble. Per això, es té clar que es repetirà. I s’ha posat fil a l’agulla per millorar aspectes de cara a l’edició de l’any vinent. Així, ja s’ha iniciat la recerca de l’empresa que subministri les carpes que es necessitaran, a més amb la intenció de fer-la la tercera setmana de maig.

L’Enfira’t tornarà, doncs, a Encamp. Ho farà, però, no al setembre. La idea del comú és avançar-la a la primavera. Més concretament, a la tercera setmana de maig. També es vol aprofitar el temps disponible per mirar d’esmenar les mancances de la primera edició. Entre altres coses, s’ha començat el procés per contractar les carpes que es necessitaran per al certamen. Un mínim de 70, tot i que la previsió és que, al final, hi hagi moltes més.

Moment de la tallada de cinta a l'Enfira't.

Relacionat

L’’Enfira’t’ d’Encamp comença com a “terreny de joc” per a les empreses de la parròquia

Així, el concurs ara convocat per a l’ocasió vol encarregar el subministrament d’aquest material, que serà de 3x3 metres. A banda, es vol que cadascuna d’elles, un cop arribi la fira, estigui retolada amb el nom de l’expositor. El comú, però, també demana preu per carpes més petites, de 3x2 metres o més grans, de 4x3. I s’acabaria fent la petició concreta en funció de la demanda.

L’empresa guanyadora del concurs també haurà de fer-se càrrec del muntatge de les carpes. Inicialment, el comú preveu que es faci dos dies abans per, d’aquesta forma, minimitzar els inconvenients que es generin en l’espai públic. I és que la idea és que la gran majoria de l’esdeveniment torni a ocupar llocs claus del poble com la plaça dels Arínsols o la plaça Sant Miquel. Per tant, a l’exterior.

L’objectiu de l’Enfira’t tornarà a ser donar visibilitat als comerços i empreses de la parròquia que hi vulguin participar, però també a entitats. Cal recordar que en l’edició celebrada ara fa unes setmanes, es va comptar amb 70 expositors. El desig, però, és intentar incrementar aquesta xifra.

Comentaris (1)

Trending