Encamp i el Pas de la Casa reparteixen 2.400 racions d'escudella en format 'stop lab'

El plat commemoratiu té la il·lustració de l'església de Sant Pere de la població fronterera amb França

Les autoritats amb el plat commemoratiu.
Les autoritats amb el plat commemoratiu. COMU D'ENCAMP

El comú d'Encamp ha repartit aquest diumenge 2.400 racions d'escudella en format 'stop lab' a la vila i al Pas de la Casa. La iniciativa ha sigut molt ben rebut pels veïns i veïnes, i també alguns visitants, que puntualment a les dotze de migdia ja feien cua per recollir l'escudella i el tortell, on es podien escollir també racions sense gluten aptes per a celíacs.

La cònsol major, Laura Mas, ha agraït als treballadors comunals i voluntaris que aquest diumenge han participat en el repartiment de l'escudella i ha remarcat que "hem continuat amb aquest sistema, que va funcionar molt bé l'any passat" i ha recordat que "amb la situació de pandèmia ens hem d'adaptar contínuament". Ha recordat que la venda dels plats i la cullera commemorativa, seguirà la setmana vinent, i ha remarcat que enguany "el plat commemoratiu és molt maco, amb color i amb la il·lustració de de l'església de Sant Pere del Pas de la Casa".

A més, com a novetat i a diferència de l'edició passada, el comú ha habilitat una zona perquè les persones grans puguin passar a recollir la ració caminant.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending