Encamp obre les inscripcions per a les activitats de Tots Sants

Del 31 d’octubre al 4 de novembre es prepara una sortida a Port Aventura, una estada a l’Alberg de la Baronia i una ‘aventura misteriosa’

Una de les activitats al 2021.
Una de les activitats al 2021.

El comú d’Encamp obrirà aquest dijous les inscripcions per a les activitats de Tots Sants del Llaç d’Animació, l’Àrea de Jovent i l’Espai Jove de la parròquia i del Pas de la Casa. Tindran lloc del 31 d’octubre al 4 de novembre es prepara una sortida a Port Aventura, una estada a l’Alberg de la Baronia i una ‘aventura misteriosa’.

En el cas del Llaç d’Animació (de 3 a 5 anys), els participants viuran una aventura misteriosa per ajudar a la castanyera a poder fer castanyes de nou per tot el país. Les activitats es faran al Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp i al Centre Esportiu del Pas de la Casa. Pel que fa a l’Àrea de Jovent (de 6 a 11 anys), es farà una estada de quatre dies a l’alberg de la Baronia per conèixer les llegendes dels Pirineus i descobrir els seus misteris més terrorífics.

Des de l’Espai Jove (de 12 a 17 anys), es realitzarà una sortida de 2 dies (2 i 3 de novembre) a Port Aventura. El preu inclou l’entrada al parc d’atraccions, nocturnitat a un hotel del mateix parc, àpats i una entrada a Ferrariland. Les places per a totes les activitats són limitades i el preu és de 77,80 € per al Llaç d’Animació i de 88,90 € per a l’Àrea de Jovent i l’Espai Jove.

 

 

 

Comentaris

Trending