Encamp obre gimnasos i pistes de tenis i pàdel però les piscines hauran d’esperar

Caldrà accedir amb cita prèvia i les persones grans i vulnerables tenen reservada la franja entre dos quarts de dotze i dos quarts de dues del matí

El gimnàs del Complex Esportiu obrirà des d'aquest dimarts amb cita prèvia.
El gimnàs del Complex Esportiu obrirà des d'aquest dimarts amb cita prèvia.

Encamp obrirà aquest dimarts les seves instal·lacions esportives. Ho farà amb el requisit de cita prèvia indicat des del Govern i amb una excepció: les piscines. Ni la del Complex ni la del Pas de la Casa estaran encara disponibles. De fet, sumat al fet que s’ha de fer la parada tècnica, el més probable és que fins al juliol cap de les dues instal·lacions.

Així, aquest dimarts ja estan disponibles els gimnasos del Complex Esportiu d’Encamp i del centre esportiu del Pas. També es podrà utilitzar les pistes de tenis i les de pàdel de Prada de Moles. Des del comú s’indica que la resta d’espais “s’aniran obrint de forma esglaonada” i “en funció de com evolucioni la pandèmia”. Pel que fa a les piscines, però, totes dues instal·lacions estan pendents d’una parada tècnica que no s’ha pogut fer durant aquests mesos de tancament i, per això, el més probable és que el seu tancament s’allargui fins al juliol.

Els espais que s’obren han estat preparats per complir les mesures de seguretat, com ara amb separació entre màquines o mampares. Ara bé, per accedir-hi s’haurà de demanar cita prèvia, sigui telefònicament o a la web del comú. Entre dos quarts de dotze i dos quarts de dues, les instal·lacions estaran reservades per a persones vulnerables. Caldrà anar canviat de casa, ja que no es podran fer servir els vestuaris.

Pel que fa a les quotes, el comú ha optat per ampliar els abonaments en la mateixa proporció de dies que no s’ha pogut gaudir durant el tancament. Així, els anuals s’allargaran 81 dies.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending