Encamp obre amb la Festa del Poble les celebracions amb distanciament i aforament limitat

Aquest cap de setmana hi haurà música, espectacles infantils, i desfilades de carrer

El 'crash car' va formar part l'any passat del programa de la Festa del Poble.
El 'crash car' va formar part l'any passat del programa de la Festa del Poble. COMÚ D'ENCAMP

La Festa del Poble d'Encamp obrirà les celebracions postpandèmia respectant les mesures de distanciament i l'aforament. Es considera la primera festa popular de l'estiu tot i que abans se celebren normalment les del Barriu del Puial d'Andorra la Vella i la de Sant Antoni a l'Aldosa de la Canillo. La de la capital es va suspendre i la segona es va limitar a una missa a l'aire lliure. La Festa del Poble d'Andorra la Vella també ha quedat suspesa.

La parròquia encampadana serà la prova pilot del nou format festiu. En una piulada a Twitter, el comú explica que "no podrem fer tot el que voldríem però...tindrem Festa del Poble! música, espectacles infantils, desfilades de carrer,...respectant mesures sanitàries i capacitat màximes!". Tot això en dos dies, dissabte i diumenge on hi faltarà un acte telemàtic com l''Encamp de gresca virtual a través del canal Youtube del comú'. El darrer acte començarà a les vuit del vespre respectant el que es va decidir a la darrera reunió de cònsols d'acabar a la una de la matinada i l'eliminació dels balls de nit.

El programa de la Festa del Poble.
El programa de la Festa del Poble

D'aquesta manera, el programa s'ha aprimat en horaris i en quantitat d'actes. No es farà el vermut popular, la masterclass de ciclisme, el sopar interparroquial i no hi haurà inflables.Els solters i casats no podran disputar el seu tradicional partit  i tampoc es farà l'hamburguesa popular o el 'crash car a Grau Roig'. L'any passat, el darrer dia de festa va coincidir amb la nit de la revetlla de Sant Joan i hi va haver falles, l'encesa de la foguera i un espectacle de foc.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending