L’Encamp Nit torna després de la pandèmia amb més activitats

Tindrà lloc el dissabte 19 de novembre, a partir de les vuit del vespre, i vol convertir-se en una “alternativa d’oci” per als joves de tot el país

L'Encamp Nit s'ha presentat aquest dimarts.
L'Encamp Nit s'ha presentat aquest dimarts. COMÚ D'ENCAMP

L’Encamp Nit torna. Ho farà el pròxim dissabte 19 de novembre, en la seva onzena edició. El certamen torna tres anys després, després de l’aturada forçada per la pandèmia de la Covid-19. Enguany, entre les novetats hi ha la inclusió al programa d’activitats de noves disciplines esportives com ara voleibol i de jocs de rol i una competició de globus.

L’esdeveniment serà acollit pel Complex Esportiu i Sociocultural entre les vuit del vespre i les dues de la matinada. Està dirigit a adolescents entre 12 i 20 anys i vol ser, com ha explicat el conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, “una proposta alternativa d’oci esportiu amb la qual els participants poden descobrir altres maneres de fer i de compartir experiències amb els companys i els monitors”. Per tant, “es tracta d’un punt de trobada juvenil on volem que tots vinguin a passar-ho bé, a conèixer-se i a compartir una nit diferent”.

Per la seva banda, el tècnic de Joventut del comú d’Encamp, Àlvaro Rodríguez, ha explicat que “enguany s'han doblat el nombre d’activitats respecte a edicions anteriors”. Així, hi haurà tornejos, tallers i activitats lliures de l’àmbit lúdic, cultural, esportiu i tecnològic. En tots els casos, l’entrada serà gratuïta. Per aquells joves del Pas de la Casa, s’ha preparat un bus nocturn fins a la localitat fronterera.

Etiquetes

Comentaris

Trending